!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

theaastokke - foto og hverdag

0

outfit

Nå er jeg på veg til moa med Elin og Emma :) Her er antrekket mitt!

Bukse og topp fra Bikbok // Converse fra England

 • 0

  Sleepover

  Heia, i går var jeg, Benedicte og Amalie på moa :) Etter de overnatter di med meg, vi var på butikken og såg film <3 I dag har vi spist vafle og brownies og vert med Emil og Jonathan! Innkjøpene fra i går kommer i morgen.

  Hva har dere gjort i helgen?

  Thea Stokke <3

 • 2

  Milkshake

  Heia! Nå kom jeg akurat hjem fra Amalie :) Skal bare spise og dusje så skal jeg ut igjen å sove der i natt! Vi striglett hestene Bella og Emma og laget milkshake :) Den var veldig god.

  Vi fannt oppskriften på en nettside :)

  Thea Stokke <3

 • 3

  hjem i morgen

  I morgen skal vi hjem til Norge, blir litt godt å komme hjem men har veldig lyst til å vere her lengre :) I går ble de senteret å go karts, jeg og Kasper kjørte 3.ganger! Og i dag var vi på markede, kjøpte noe til meg selv og sommergave :) Var ikke der så veldig lenge for de var veldig varmt å mye folk. Resten av dagen blir de pakking, soling å bading i 39grader! :D Kos dere masse videre i dag :)

  Thea Stokke <3

 • 0

  Saint Tropez

  Bare 3. dager til vi skal hjem til Norge, har ikke noe lyst! I dag har vi vert med huset å badet litt, så reiste vi til St. Tropez å spiste middag. Jeg bestilte pasta carbonada og creme brule til dessert <3 Etterpå for vi å såg i butikkene å kjøpte is.

  Thea Stokke <3

 • 2

  Cannes

  Heisann:) I dag solet vi oss og badet litt før vi for til Cannes. Jeg kjøpte noen ting på sephora, og de var mange andre butikker også men veldig utplukket siden de var mye salg. Vi spiste middag på en resturante :) I halv åtte tiden kjørte vi til en plass som heter Mougins, en liten og koslig plass :) Er bare 5dager til vi skal hjem til Norge :( Vi har jo vert her i 3uker snart :)

  Cannes <3

  Mougins

  Kjole fra H&M // Converse fra England // Veske fra Bikbok
  Hva synst du om bilden?
  HUSK MÅ GJØRE VIDEON!

  Thea Stokke <3

 • 0

  bilder fra Cassis

  Her kommer bildene fra Casiss :)

  Amalie <3

  Meg :)

  Hva synst du om bilden?

  Thea Stokke <3

 • 2

  bilder fra tivoliet

  Nå kom vi akurat hjem fra tivoli, de var veldig gøyt! Jeg tok tre karusellen men vi skal tilbake senere <3 her er vertfall litt bilder :)

  Hva synst du om bildene?

  Thea Stokke <3

 • 0

  bilder fra England DEL 2

  Her kommer bildene fra England, har også flere innkjøp å vise dere derfra å, men de kommer om noen dager :))

  Thea Stokke <3

 • 4

  bilderdryss - atlanterhavsparken

  hei ♥ nå har jeg akurat kommet hjem fra farmor og farfar, i går var jeg, Malin og tante Hilegunn på atlanterhavsparken Ålesund! De var velig gøyt :) Tror de kommer video av pingvinene litt senere i dag. 

  hva synst du om bildene? 

  Thea Stokke ♥
   

   

   

   

   

 • 4

  Bilde fra England DEL 1

  Har veldig mange bilder så tar noen bilder i gangen så kommer de mer senere <3

  Frokosten på flyet.

  Dette kjøpte jeg første dagen :)

  Hva synst dere om bildene?

  Thea Stokke <3

 • 2

  dagen i dag

  Idag har de endelig vert litt sommer ♥ Har vert veldig varmt i heile dag og jeg har hatt besøk av Amalie, vi solet oss og koste oss ute :)

  I halv fem tiden for vi til henne og feiret en forsinket jonsåkaften siden vi var i England ;) Der spiste vi middag og så prøvde vi å fiske litt. Tente også på jonsåkbålet :D 

  Still gjerne inn spm. til spørsmålsrunden her: http://theaastokke.blogg.no/1371753334_sprsmlsrunde.html

  Thea Stokke ♥

   

   

   

 • 0

  bilder fra selskapet

  heei ♥ i dag har jeg pakket ut fra kofferten min og slappet av. Jeg for også til Amalie og ordnet meg til selskapet til Stine ♥ Vi var 10 jenter og de var veldig gøyt og koslig :) Antrekket kommer imorgen ♥ Jeg hadde med kameraet så de ble noen bilder :D

  Pakkeleken :D   hva synst du om bildene ? Jeg har også maaange bilder fra England så jeg skal vise dere di nermeste dagene, + innkjøp, (vet ikke om de blir video eller innlegg, hva vil dere ha?)

  Thea Stokke ♥ • 2

  Dagens outfit

  Genser - Cubus // Shorts - Bikbok // Strømpebukse - H&M // Converse - England

  Hva synst du?

  Thea Stokke <3

 • 4

  klassebilde

  heei ♥ I dag fikk vi klassebildene våre på skolen :) Var egentlig fornøyd! På skolen såg vi film di tre siste timene, og spiste potetgull og popcorn :) Vi fikk også tre juicer kvar ;)

   I morgen er de siste dag i 7 klasse og sommerferie ♥ 7.klassingene skal spille fotballkamp mot lærerene. Skal også ha en avsluttning :D Blir sikkert gøyt ♥

  hva synst du om bildene? Har dere tatt klassebilde?

  Thea Stokke ♥

   

 • 2

  solskinnsdag

  Heisann :) I dag har de vert sol hele dagen og oppi 22 grader!! Håper de varer en god stud til. Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag, bare dusjet, spist is og nå ser jeg Paradise Hotel ♥ Var ute og tok noen bilder med Angelica i stad ♥

  I morgen reiser jeg til Molde på fotballkamp! Molde - Aafk ♥  hva synst du om bildene?

  Thea Stokke ♥
   

 • 2

  bilder fra konfirmasjonen :)

  hei, i dag har vi hatt konfirmajon til søstra mi :) De var veldig gøyt! Her kommer bildene fra i dag ♥

  Amalie ♥

  hva synst du om bildene ?

  Thea Stokke ♥

   

   

   

   

 • 0

  OSLO

  Heisann :) Nå kom vi akurat til hotellet frå en shoppingtur i Oslo. Vi kom til Oslo i går tidlig å skal fare med fly hjem igjen i kveld :) Skal lage innkjøpsvideo om de jeg har kjøpt! Videoen kommer til helgen elns. <3 Har også vert å spisst middag på egon! Danserene til Justin Bieber gikk ca. 3meter unna meg!! såg 5-6 av danserne! Di skulle flytte seg fra Grand Hotell til bussen! Ha en fin dag videre! Alle di som skal på Justin konsert i dag, dere må kose dere kjempe masse å nyt tiden dere er der inne ;**

  Mer bilder kommer senere!

  Thea Stokke <3

 • 6

  bilder fra selskapet

  Stine, Julia og Amalie ♥

  Benedicte ♥

  Kristiane ♥

  Meg og Benedicte ♥

  hva synst du om bildene ? Ble ikke så veeldig mange ;)

  Thea Stokke

   

      

 • 0

  påskeferie

  heia! nå er de endelig påskeferie. Neste blir sommerferie!! ♥ Igår var de en ganske bra dag på skolen. Vi hadde først norskeprøve så engelskprøve, de gikk helt greit ;) I di tre siste timene såg vi film! Den var faktisk spennende ♥ Vi jentene i klassa fikk en premie av en lærer fordi vi vant en leik i fysaken :D Når jeg kom hjem for jeg, mamma og mormor på viddal en lten tur, så for jeg ut i ballbingen til Emil og Jonathan. Vi spillte basket :) Når jeg kom hjem pakket jeg og for til farmor og farfar. Jeg skal vere her hele helga :))

  Dette fikk vi: 3, klubber, kvikk lunsj og appelsin.

  Idag har vi vert i byen å shoppet litt. Innkjøpene og outfit kommer senere ♥ Vi for også til farfar og Erik, dei holdt på å selte fisk på kaia!


  farmor ♥

  Thea Stokke ♥

   

   

 • 6

  bilder fra selskapet

  Hva synst du om bildene ? 

  Thea Stokke ♥

   

 • 2

  just girly things

  Thea Stokke ♥

 • 2

  Follow me on Instagram

  Heia! Tenkte jeg skulle legge ut brukernavnet mitt på instagram, jeg heter theavstokke! Kanskje du vil følge meg ? <3

  Hva heter du på instagram ? (Mobilblogging)

  Thea Stokke <3

 • 4

  Frankrike 2012

  Heisann ♥ Sorry for at jeg ikke har vert så flink til å blogge i de siste, men har ikke hatt tid! Mandag og tirsdag gjor jeg lekser, passet en unge og var på fotballtrening. Idag skal jeg på korps ♥

  Nå tenkte jeg å legge ut litt bilder fra Frankrike i 2012 når jeg var der ♥ De er mye bilder fra Paris og hotellet i Cannes! Hadde så mange bilder så tenkte jeg kunne vise dere litt! Vi var 5.dager i Paris og 17. dager i Cannes. Vi reiste også med 4.andre familier ♥ Kjempe koslig ♥ Håper dere liker bildene! 

  Marineland ♥
   

  De ble veeldig mange bilder, men detter var bildene fra ferien min i Frankike! Jeg skal også 3.uker til Frankrike i sommer at med familien ♥ Gleder meg veldig mye! 

  Hva synst du om bildene ? 

  Har du vert i Frankrike før ? 

  Thea Stokke ♥   


 • hits